Hoe is het idee ontstaan?

Een verhaal van Menno, de oprichter: Ik maakte me zorgen over mijn levensstijl in de beginjaren van mijn studententijd. Eerst ben ik actief gaan trainen, maar ik was niet tevreden met de resultaten. Later besefte ik dat ik meer tijd moest besteden aan het plannen van mijn voeding. Na een onderzoek naar mijn voedingsbehoeften kwam ik erachter dat er geen enkel product is dat alle noodzakelijke en functionele ingrediënten kan combineren. Als ik aan alle eisen zou voldoen, zou ik meerdere supplementen – proteïneshakes, aminozuren, pillen – in één dag moeten nemen. Ik vond dit erg onhandig en bovendien verontrustend dat de voeding zo gecompliceerd werd gemaakt. Dit inspireerde me om te werken aan een uniek product, dat dit probleem zou oplossen en het makkelijker zou maken voor anderen om hun voeding te verbeteren. Zo ben ik begonnen met ShakeChef.

Wat is onze missie?

De missie van ShakeChef is het leveren van het complete hoogwaardige voedingsproduct dat is afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten. Wij willen laten zien dat het verzorgen van uw voeding belangrijk is en daarom niet te ingewikkeld moet zijn. Ook willen we alle mogelijke voordelen van de groeiende selectie van plantaardige functionele ingrediënten bieden om u te helpen uw persoonlijke doelen op de meest efficiënte en duurzame manier te bereiken.

Hoe willen wij ontwikkelen?

In een vroeg stadium bieden we een enkel voedingsproduct aan – gepersonaliseerde shake. We willen onze bedrijfsactiviteiten uitbreiden buiten de handel om door voedingsadviesdiensten aan te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van de klant.

Er zijn veel spannende nieuwe functies waar we aan werken! Aangezien de waarde in ons product afkomstig is van gegevens, proberen we zoveel mogelijk manieren te vinden om de individuele behoeften van de klant te begrijpen.

Wie is Team ShakeChef?

Katia

Internal Organisation & Finance

Menno

Founder, External Organisation & Technology

Carol

Marketing, Content Creation & Analysis

You?

We are looking for a nutrionist, web-developer
Contact Me